A járási hivatal

 


  

 
Tisztelt Érdeklődő!

Ön a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Bácsalmási Járási Hivatalának WEB-oldalán, - a Lakosságot érintő információk továbbításának céljából létrehozott - elektronikus regisztrációs felületre lépett.

Nevének és elektronikus levelezési címének megadásával, ezen adatai bekerülnek a Bácsalmási Járási Hivatal elektronikus Hírlevél-küldésre létrehozott címcsoportjába.

Az itt szereplő elektronikus címekre a jövőben közvetlenül is megküldjük rendezvényeink meghívóit és mindazokat az elektronikus formában is rendelkezésünkre álló sajtóközleményeket, ill. egyéb tájékoztató anyagokat, melyeket egyébként a Bácsalmási Járási Hivatal Web-es felületén is megtalálhatnak.

Hírlevél-küldő szolgáltatásunk célja, hogy a tisztelt Érdeklődők akkor is tudomást szerezhessenek a Járási Hivatal által szervezett rendezvényekről (időpont, helyszín, a rendezvény célja, annak tartalma, a meghívott előadók, stb.), ill. egy-egy fontos, - minisztériumi, kormányhivatali vagy egyéb - hírlevél tartalmáról, ha annak Web-es felületünkön történő elhelyezése olykor elkerülné figyelmüket.

 

Bízom benne, hogy rendszerünk elnyerte tetszését és regisztrál adatbázisunkba. Ha igen, kérjük írja be nevét és e-mail címét a megfelelő mezőbe, majd kattintson a FELIRATKOZOM gombra.

 

                                                                                                              Szommer Károly

                                                                                                                hivatalvezető

Név*
Email*
 

 

ILLETÉKESSÉGI TERÜLET
Bácsalmás Bácsbokod Bácsborsód Bácsszőlős Csikéria
Katymár Kunbaja Madaras Mátételke Tataháza