A hivatalvezető

 

A Bácsalmási Járási Hivatalt Szommer Károly György vezeti

 

 


Szommer Károly György

hivatalvezető


1958-ban született Baján. 1982-ben a Nehézipari Műszaki Egyetemen okleveles gépészmérnökként végzett.


1982 és 1992 között számítógép programozóként, majd 1992 és 1994 között szakfordítóként és szaktanácsadóként dolgozott. 1995-től a bajai polgármesteri hivatal informatikusa és informatikai osztályvezetője. 


Házas, két gyermek édesapja.


 

 

Tisztelettel köszöntöm a Bácsalmási Járási Hivatal weblapján!


E weblap tartalmával segíteni kívánunk Önnek a Bácsalmási Járási Hivatal felépítésének, ügyfélfogadási rendjének és az itt intézhető ügyek megismerésében.

 

Az itt olvasható információk meggyorsíthatják mindennapos ügyeinek intézését, tájékoztatást adhatnak az ügyintézéshez szükséges dokumentumok, igazolások, illetékek, fizetési lehetőségek és egyéb feltételek vonatkozásában, de tájékoztatást kaphat több olyan kérdéssel kapcsolatban is, melyek Önt is érinthetik.

 

A Hivatal dolgozóival együtt mindent megteszünk azért, hogy Hivatalunk intézkedéseit és ügyfélfogadási rendjét a szakszerűség, a törvényesség, az átláthatóság, az udvariasság, a gyors és hatékony ügyintézés, az ügyfélközpontúság jellemezze.

 

E célok elérésének egyik fontos része a tájékoztatás. Erre szolgál e webes felület.

 

A tájékoztatás további, a webes elérhetőség kiegészítő része egy hírlevél küldő szolgáltatás, melyet Hivatalunk 2014. november 12-én indít el azért, hogy a weblapra frissen felkerülő fontosabb hírek, tájékoztatók, meghívók, stb. a weblap látogatása nélkül is eljussanak azokhoz, akik ezt szeretnék.

 

Kérem éljenek a lehetőséggel, regisztráljanak és olvassák küldeményeinket, olvassák weblapunk tartalmát!

 

Tisztelettel:

 

                                                                                                                               Szommer Károly

                                                                                                                                  hivatalvezető 

  

 
A HÍRLEVÉLRE való feliratkozáshoz, kérjük írja be nevét és e-mail címét a megfelelő mezőbe, majd kattintson a feliratkozom gombra.

 

Név*
Email*